Westeind 30
Sportieve uitstapjes
Halve marathon van Berlijn Eind maart, wel goed opletten voor inschrijven, de loop zit snel vol. Mooie loop helemaal in het centrum van Berlijn. Tip! Maak er een lang weekend van wij gingen op vrijdag heen, haalden we direct de startbewijzen op en hadden dan nog een middag, avond en de hele zaterdag om in Berlijn rond te kijken. En daar is meer dan genoeg te zien. Slapen deden we in het hostel Sunshinshouse http://www.sunshinehouse-berlin.de/ . Alleen schijnt dat niet langer mogelijk te zijn? Zou jammer zijn.
Dichterbij huis was Egmond aan zee We gingen of met de bus of we namen een kamer in het Appartementencomplex De Graaf van Egmont. Goede accommodatie en dicht bij start en finish. Mooie loop, een aanloop door het dorp en dan naar het strand. Tot km 10 over het strand en dan door de duinen terug.
Ameland Adventure Run Echt iets voor een weekendje weg. Pittige loop. Op vrijdag en zondag in de tjokvolle boot een gevoel van verbondenheid. Op vrijdag en zaterdag wel een restaurant bespreken want het is snel vol.
Amsterdam Drukke loop met hier en daar smalle punten op het parcours. Maar het laatste stukje door het Vondelpark en dan de finish in het Olympisch stadion dat moet je toch beleefd hebben. We gingen altijd op dezelfde dag op en neer. Met de trein prima te doen.
7 Heuvelentocht in Nijmegen Op tijd erbij zijn want vol is vol. We gingen altijd pas van start als de eersten al finishten. Komt omdat we altijd eerlijk opgaven dat we ongeveer 1,5 uur voor de 15 km nodig zouden hebben. Tja de toppers doen het in 3 kwartier.
Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam Geweldig druk, moeilijk om aan een kaart te komen. Wij zijn lid van Le Champion en hebben daardoor voorrang. Geweldig parcours…?, nee dat niet. Maar op veel stukken wel gezellig en dat maakt veel goed. De laatste keer hebben we geslapen in een IBIS budget hotel. Prima, lekker centraal. Maar je kunt ook ons verhaal lezen van 500 km en 5 pontjes op die manier hebben we het al twee keer gedaan met telkens een andere route.......Lees verder

Waar begon het mee;

Schaatsen

Eerst Jelle alleen en later samen met Rineke, Toertochten in Friesland en Groningen met een enkel uitstapje naar Overijsel. Uitschieters? 11 meren

tocht vanuit Sneek, Noorder Rondritten met start in Baflo en Elfstedentocht.

Daarna ging het meer over naar het

Fietsen

Veel wielerklassiekers als Amstel Gold Race, Ronde van Vlaanderen, Waalse Pijl, Luik – Bastenaken – Luik.

Maar ook rondje IJsselmeer (350 km op één dag) en weer de 11 merentocht en Elfstedentocht.

Het ging over in

Wandelen Weer veel in Groningen, Drenthe en Friesland maar ook in het buitenland. Hoogtepunten waren de 4-daagse van Nijmegen, rondje om Texel(60 km), Lauwersmeermars(65 km) en alweer de Elfstedentocht. Maar de laatste jaren ook de wandelmarathon van Egmond en de Dam tot Dam wandeltocht. Ook mooi de Bonifatius wandeltocht vanuit Dokkum. Daarna ging het meer over naar het Hardlopen Verder dan de halve marathon zijn we nooit gekomen maar we hebben wel op veel plaatsen meegedaan waarbij we er vaak een weekendje van maakten. Hieronder een overzichtje met wat leuke verblijfsmogelijkheden erbij;

Please Install The Flash Player

BJ Websites